Najnovšie recenzie zo sekcie Solárne meniče napätia
funkčnosť, lahká montáž
Mám už odskúšanú túto značku meniča, funguje dobre koľko vydrží ukáže čas. Mám to odskúšané štyri mesiace.
VOLT Solárny menič Green Boost PRO 4000 Sinus 110-500VDC
Pridané: 9. augusta 2024
(naposledy upravené 9. augusta 2024)
Zakúpený v Klávesnica
- Rychle dorucenie
vidno aktualnu spotrebu a pretoky
- kvalita
- kvalitný menič
skoro 20 kilo vyzerá byt super
cez apku nastavenie a monitoring
ve smart networking som zatiaľ nezistil ci vobec ide spojit s mppt 150/60
- mozem si nastavit kolko kwh chcem nabit
- spoolupracuje s fotovoltaikou a dynamicky riadi nabijanie aby som co najviac usetril
- wifi a fantasticka aplikacia do telefonu kde mam prehlad
- Vyšší prúd do MPPT až 16A, dlhá záruka, veľmi dobrá podpora 24/7. Menič mám zatiaľ krátko.
- Velká výhoda je čistá sinusovka - mimo topné spirály fungují i spotřebiče jako klimatizace, nabíječky, mixér, elektrické nářadí atd.
zatím nevím, teprve se seznamuji
Pomer €/W
- 3 v 1-ej krabici
som s produktom spokojný.
vsetko super
Odporúčam
Nefunkčny, stale v režime vaiting.
Podla recenzii zo zahraničia nie ojedinely prípad u GoodWe. Po snahe o nastavenie na doalku technikom v priebehu 5 dni fungoval 4h.
Dobrý menič dúfam že vydrží dlho.
- Vstavaný bluetooth
- Prednastavený režim pre jednoduchú inštaláciu
- Prijateľný malý rozmer
- Potešili by displej na rýchlu vizuálnu kontrolu.
Potreboval som mppt pre jeden panel. Nájsť kompromis medzi kvalitným mppt a malým výkonom a cenou je cesta porovnávania parametrov. Tento model je na moje potreby s rezervou ale momentálne zníženie cien, vstavaný bluetooth a podpora výrobcu rozhodli. Manuál je celkom obsiahly čo ma prekvapilo. Som zvedavý ako sa osvedčí v prevádzke.
- Ok
Az 1. indulási reggelen kicsit nehezen indul el, de nagyszerűen működik indulás után. Összességében körül belül 6 órai üzemeltetés után maximálisan meg vagyok elégedve. 5 +5 *
Zatiaľ nebol odskúšaný s panelmi.